Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/content/75/8300775/html/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
bios | HIGHLOGIC.NET
Mar 26

So I upgraded one of my users laptops today to a SSD drive. Specifically a SSD Now 300 Kingston drive. Everything worked fine but upon reboot drive would not be detected.

After calling Kingston support (they were great) they sent me a link to a firmware to downgrade the drive to. I am posting since its not available on their website. After downgrading the firmware all is well. Reboots now work just fine.

Here is a link, I hope this helps someone else.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/42628263/HL/KSTv7076.zip

written by admin \\ tags: , , , , , , , , ,